Fira de Playmobil de Platja d'Aro 2021

Fira de Playmobil de Platja d’Aro.

 

🚩 Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.
📆 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre 2021
🎫 2€ a partir de 2 anys

➡️ Exposició de diorames.
➡️ Concurs 🔎 Troba El Click Perdut.
➡️ Activitats infantils.
➡️ Fira de col·leccionisme.

Un esdeveniment en el Palau d’Esports i Congressos, que com cada any gaudirà de diverses activitats per tots els amants del Playmobil.

Per a nosaltres poder garantir la seguretat dels visitants és indispensable. Per això, en aquesta nova edició estem donant màxima prioritat en el compliment de les mesures i normes preventives de la Covid-19.
Aquest any, la Fira serà dividida en diferents TRAMS amb objectiu de poder donar cabuda a un aforament limitat de 300 persones.
Cada dia hi haurà seccions de 2h en què els usuaris podran visitar la Fira mitjançant un circuit unidireccional. Un cop passades aquestes 2 hores, es desinfectaran les instal·lacions i entrarà el següent tram al circuit.

Serà obligatori l‘ús de mascareta durant tota l’experiència -entrada, durant la visita, sortida-. A més, es posarà a disposició del públic gel hidroalcohòlic que es trobarà al llarg del trajecte, i hi haurà membres de l’organització que s’encarregaran d’assegurar el compliment de totes les indicacions per tal de garantir la seguretat dels visitants i del personal.
Per poder dur a terme totes aquestes mesures serà obligatòria la reserva prèvia de tiquets al portal Codetickets.

El cost de l’entrada pels majors de 2 anys és de 2 euros, i tots els beneficis es destinaran a projectes socials de salut i de benestar per als infants del municipi. Els menors de 2 anys tindran l’entrada gratuïta.
Aquesta fira ha estat organitzada per l’ajuntament de platja d’Aro i Riudeclicks.

Es podrà disfrutar a la fira de l’exposició de diorames, la fira de col·leccionisme, el concurs de “Troba el click Perdut”, i diverses activitats pels infants de totes les edats.
Acabem l’any amb una mica de diversió, però sempre amb protecció.

Us esperem a totes i tots!